PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

FAQ

U ovom dijelu stranice pokušali smo odgovoriti na sva pitanja i nedoumice koje možete imati prije puštanja ljubimaca na brigu Pet Zagreb timu. Ako postoji pitanje koje nije pokriveno na ovoj stranici onda nam se slobodno obratite!

Q?

Zašto odabrati Pet Zagreb?

A.

Mi volimo pse! Oni su više od životinja, oni su dio obitelji i da, mi u Pet Zagrebu uzeli smo vrlo ozbiljno ne samo šetati pse, već im pružiti i sigurnost.

Vaše pse ćemo držati na vezici cijelim putem do ograđenih mjesta kao što su to parkovi za pse. Na našem tablet uređaju Pet Zagreb koristi profil na svima besplatnoj Endomondo aplikaciji koja u realnom vremenu putem GPS čipa ucrtava na Google Maps kretanje uređaja. Svaka šetnja zaslužuje fotografiju na Facebook profilu gdje možete vidjeti kako je Vaš ljubimac sretan.

Q?

Kamo odvesti pse na šetnju?

A.

Imamo niz lokacija gdje je šetnja psima dopuštena. Lokacije su uvijek sigurna mjesta i ograđena od prometa.

Park za pse Vrbani, Jarun, Savski nasip, Ribnjak, Park za pse Utrine, ali naravno brinemo se o potrebama pasa i izlazimo i Vama u susret, te ih zbog prilagodbe šećemo u njemu poznatom okruženju.

Q?

Koliko psa možete povesti u jednoj šetnji?

A.

Maksimalni broj pasa koji smo spremni povesti jest 7.

Q?

Kako ćete prevoziti pse do lokacije za šetnju?

A.

Cilj je šetnja. Gledamo da uzimamo u isto vrijeme pse iz istih dijelova grada kako ih ne bi morali prevoziti automobilima, osim ako je to prijeko potrebno, sve ide po dogovoru.

Q?

Vodite li agresivne pse na šetnju?

A.

Vodimo kao pojedinačnu uslugu.

Q?

Što će se dogoditi ako postoji problem?

A.

Prije nego što se ljubimac ponosno krene u šetnju, vlasnika ćemo zamoliti da ispuni obrazac koji pokriva pojedinosti u slučaju hitnog kontakta; osobni kontakt broj i telefonski broj veterinarske stanice gdje je Vaš ljubimac registriran.