PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

O nama

Pet Zagreb

Mi smo mlada inovativna kompanija koja pruža usluge brige o kućnim ljubimcima. Koncentrirali smo se na uvažavanje prava životinja i održivog načina življenja u urbanim sredinama. U svrhu ostvarenja tog cilja došli smo na ideju kojom ćemo djelovati na području zaštite prirode i okoliša, zdravog razvoja životinja, promoviranja nenasilja nad životinjama te samoj socijalizaciji ljubimaca.

Pet Zagreb je brand Pet Way tvrtke.

Kod nas možete pronaći širok spektar usluga te stručan tim koji se brine o najzastupljenijim kućnim ljubimcima, psima.

Uz ponude školovanja ljubimaca i službenih pasa nudimo inovativnu uslugu individualne šetnje, grupne šetnje pasa uz pratnju GPS (Globalnog pozicijskog sustava) što nas čini jedinstvenima u svijetu.

FB_IMG_1459594758982

Po ljubimca dolazimo do Vašeg stana/kuće, izvedemo ga u šetnju po njegovom kvartu koji mu je poznat te nakon završetka šetnje psa vratimo u stan ili u dogovoru s Vama organiziramo drukčiji raspored.

Uz individualne šetnje organiziramo i grupne šetnje pasa gdje ističemo važnost druženja ljubimaca sa ostalim socijaliziranim psima u interakciji s prirodom. U tu uslugu uključujemo i prijevoz pasa do mjesta održavanja grupne šetnje i povratak do 15km.

Naš tim okupljamo s velikom pažnjom kako bi osigurali potpunu profesionalnost i stručnost na čije se usluge uvijek možete osloniti.

Ovdje smo za Vas i Vašeg ljubimca kako bi Vam osigurali dostatnu brigu za pravilan razvoj te sretan i ispunjen suživot s najvjernijim prijateljem, Vašim psom.  

Naš tim

Pružamo individualan pristup svakom psu uz potpunu posvećenost kako bi ispunili sve želje vlasnika pasa i pravilno usmjerili potencijal ljubimaca.

Zapošljavamo osobe kojima je rad sa psim opis radnog mjesta. Smatramo da je profesionalna pažnja prema psu potrebna te našu organizaciju usmjeravamo ka pružanju vlasniku konstantnog šetača koji se brine o istom psu.

Ulažemo u našu tehnologiju i znanje kako bi što bolje obavili uslugu te prenjeli naše znanje i iskustva vlasnicima.

Znanje, iskustvo i ljubav prema životinjama su naši najjači atributi.

Svi u timu smo vlasnici pasa što nam dodatno pomaže razumjeti njihove potrebe, odnos između članova obitelji prema psu, zdravlje, narav, potencijal i njihove nagone.

 

 

Valentina- vlasnica firme: Pet Way za usluge i trgovinu

naš-tim-2

valentina rtl

Molimo sve sadašnje i buduće korisnike da se za ugovaranje termina jave putem e-maila tj. putem kontakt forme ili na mobitel (+385 989424139)

Izričito napominjemo da kontaktirate gore navedenim putem iz razloga da ne dođe da lažnog predstavljanja "šetača" koji nisu zaposleni u našoj kompaniji.

 

Tvrtka: Pet Way j.d.o.o. za usluge i trgovinu

OIB: 47861479969

 

 

Naša misija i vizija

Želimo pružiti građanima uslugu koja će pomoći oko brige o ljubimcima, obzirom da usluge kao takve doprinose razvoju zajednice i socijalnog života. Odnos između klijenata i djelatnika/šetača/dresera je specifičan jer sudjeluje u rastu i odgoju čovjekova najbolja prijatelja.

Misija poduzeća je postati jaka profesionalna organizacija koja djeluje na području Republike Hrvatske i Europske Unije. Teži se ostvariti stabilno rukovođenje i najveći standard kvalitete djelovanja, dugoročnu suradnju s javnim institucijama na nacionalnoj i lokalnoj razini po pitanju zaštite i prava životinja, edukacije građana, ekologije i održivog načina života. Poduzeće će se razvijati u smjeru djelovanja za opće dobro.

Vizija poduzeća je postati jaka profesionalna organizacija koja pomaže u smanjenju broja napuštenih kućnih ljubimaca na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

10 psećih zapovijedi

1.

Moj život vjerojatno traje između 10 i 15 godina. Svako odvajanje od tebe bit će mi bolno. Imaj to na umu prije nego što me nabaviš.

2.

Daj mi vremena da shvatim što tražiš od mene.

3.

Imaj povjerenja u mene, to mi je važno.

4.

Nemoj se dugo ljutiti na mene i ne kažnjavaj me zatvaranjem. Ti imaš svoj posao, zabavu i prijatelje, ja imam samo tebe.

5.

Pričaj mi. Ako i ne razumijem tvoje riječi, razumijem tvoj glas kada mi govoriš.

6.

Imaj na umu da nikada neću zaboraviti kako se odnosiš prema meni.

7.

Prije nego što me udariš, zapamti: Imam zube kojima bih ti lako mogao smrskati kosti ruke, ali sam izabrao da to ne učinim.

8.

Prije nego što me izgrdiš jer ne surađujem ili sam lijen i tvrdoglav, zapitaj se muči li me nešto. Možda ne dobivam pravu hranu ili sam predugo bio na suncu ili starim pa mi je srce oslabilo.

9.

Brini se za mene kada ostarim. I tebi će se dogoditi isto.

10.

Pođi sa mnom na teška putovanja. Nikada nemoj reći "ne mogu to gledati" ili "učinite to u mojoj odsutnosti". Sve lakše podnosim kad si ti uz mene.

reference

  EU licence...
Pet Zagreb team / Voditelj dresure

Dostupne na upit.