PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Dom i Dizajn

royal

Za razvoj naše tvrtke nije zaslužna samo želja da postignemo uspjeh,
već naša strast.

Zato smo postali vodeća tvrtka u prodaji asortimana za spavanje u EU!

Naši su proizvodi neprikosnovene kvalitete i jamče zadovoljstvo kupcima. To potvrđuju brojni certifikati i naše dugogodišnje iskustvo. Proizvodi su proizvedeni u EU i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete. Kupnjom naših proizvoda učinili ste pravi potez za svoje zdravlje i osigurali si nezamjenjivu udobnost tijekom spavanja.

Naša je tvrtka osnovana 1994. godine.

Vodeći smo na tržištu u prodaji asortimana za spavanje

Poznati smo po inovativnosti i stalnom razvoju novih proizvoda te njihovih značajki

Proizvodimo madrace i nadmadrace svih veličina s ugrađenim kristalima
te umetke sa kristalima za razne namjene: jastuke, dječje krevete, sjedalice, pojaseve, podmetače za čaše, kućne ljubimce, konje i ostalo, kako bi pomogli poboljšati zdravlje i kvalitetu života
pomoću ljekovitih svojstava kristala.

Glavni stručnjaci u Crystalu dvije su godine istraživali razne kombinacije materijala dok nisu postigli savršeni balans. Kristale ručno obrađuje posebno educirani glavni stručnjak koji je cijeli svoj život posvetio tom zanimanju, s ciljem da poboljšava i unapređuje zdravlje i kvalitetu ljudskog života.

Uložili smo najveći mogući trud pri kreiranju Crystala – za izradu svakog madraca utroši se od 140 do 160 radnih sati. Rezultat je madrac koji podiže i podržava vaše tijelo te vam omogućava da utonete u njegovu mekoću i opustite se, a istovremeno pomaže u zaštiti od svih zračenja i liječenju vašeg tijela, svake noći i svakoga dana.

Madraci Crystal omogućuju dublji i opuštajući san, zato jer su od prirodnih materijala. Spavanje na kristalima je okrepljujuće i obnavljajuće. Oni podižu raspoloženje i daju vam prirodnu energiju i mladolik izgled. Kvalitetno spavanje unapređuje život, omogućuje bolje zdravlje i donosi sreću.

Crystal madraci su jedinstveni jer u svome sastavu, osim najkvalitetnije jezgre (poliuretan visoke elastičnosti) koja postoji na današnjem tržištu, imaju ugrađenu mrežu karbonskih vlakana koja pomaže zaštititi od zračenja svih vrsta u radijusu od 180 cm, srebrna vlakna koja djeluju antibakterijski (uništavaju bakterije, viruse i gljivice) te pomažu u sprečavanju razvoja zaraza i bolesti, i ono najvažnije po čemu se razlikuju od svih ostalih na svijetu –poseban umetak u kojem se nalazi 17 vrsta kristala iz najrazličitijih krajeva svijeta (Madagaskar, Urugvaj, Kina, Rusija, Brazil, Južna Amerika…), pomno odabranih kako bi zaštitili vaše zdravlje.

ISO 9001 – 2008 certifikat

EUNES certifikat (European federation for Natural, Energy and Spiritual medicine)

HUPED certifikat (Eng. CRONES – Croatian federation for Natural, Energy and Spiritual medicine)

royla 2  royal 3

Psi imaju pravo na zdrav život i naša je odgovornost da brinemo o njima i produljimo im životni vijek koliko je god moguće, kako bi što dulje uživali u tom neponovljivom prijateljstvu.

Prema službenim podacima, u svijetu je 171 milijun pasa registriranih kao kućni ljubimci. Vjerojatno je stvarna brojka još i veća. Odgovorni vlasnici pasa, kao nagradu za ljubav i prijateljstvo koje od svojih pasa dobivaju, osiguravaju im najveću moguću brigu i pružaju udobnost svoga doma. Ipak, sve više pasa obolijeva bolestima modernog doba. Stoga im je potrebna zaštita. Ako imate psa kojeg volite, pobrinite se o njegovom zdravlju i omogućite mu da što dulje živi.

CRYSTAL vam nudi ležajeve za pse koji sadrže pomno odabrane kristale čije vibracije potiču prirodnu sposobnost organizma za samoiscjeljivanje. Oni emitiraju toplinsku energiju i djeluju na organe.

Kristali i minerali u ležajevima CRYSTAL pomažu balansirati i jačati energiju tijela te obnavljaju stanje bioenergetskog polja. To poboljšava zdravlje općenito i također pomaže u zaštiti od prirodnih i tehničkih zračenja.

CRYSTAL ležajevi za pse pomažu vašem ljubimcu:

Balansirati i jačati energiju organizma

Potiču prirodnu sposobnost samoiscjeljivanja

Ubrzavaju energetski oporavak tijela što je važno nakon operacija i kod kroničnih bolesti

Štite od elektromagnetskog zračenja, zračenja podzemnih voda i drugih vrsta zračenja te jačaju imunološki sustav

Smanjuju bolove i poboljšavaju pokretljivost starijih pasa te pasa sa kroničnim bolestima lokomotornog sustava (ozljede kralježnice, zglobova…)

Proizvode za pse možete kupiti Pet Way internet dućanu, a za ostalo slobodno nas kontaktirajte.

MEDIACOM LTD.
Mate Vlašića 26/36
52440 Poreč
CROATIA, EU
OIB: 98538704453

http://www.crystalroyalmattresses.com/