PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Frizerski saloni

 

Lokacija: Srednjaci i Zapruđe

Frizerski salon Charli

charli

Zašto CHARLI?

Cijeli naš život zavlačile su se mnoge životinjice, ribice, hrčke, mačkice pa i psići, ali od kada je došao u naš mali dom, jorkširski terijer  Charli shvatili smo zaista što znači imati malog, ali istinskog prijatelja, kod nas vrijedi bilo kuda CHARLI s nama svuda!

Eto iz te naše kratke pričice dolazi to ime, koje je našoj obitelji doprinjelo pravo značenje ljubavi i poklanjanja pažnje.

Usluge:

  • Kupanje– u finim šamponima i regeneratorima svakako samo profesionalnom kozmetikom,
  • Šišanje– profi-alatom, kod nas ne postoje riječi neukrotiva ili neposlušna dlaka frizura postoji za svakoga psa… Da ne pričamo o zapetljanosti dlake za sve postoji rješenje. Svaka Vaša želja bit če ostvariva u to budite sigurni!
  • Pedikura –ponosni izlazak vašeg psa iz našeg malog raja otkriti će Vam da je svaka i pedikura na nježnim šapicama bila sjajna, a osmjeh njuškice otkriti će vam blistave zubiće s kojih smo i kamenac skinuli jer naši ljubimci zaslužuju najbolje!!! Sada Vaš psić može kući visoko uzdignutog repa, analne žljezde smo očistili i to je sve što našem psu treba!

Popust:

Narudžbe je potrebno telefonski potvrditi!

LOKACIJA I: Zapruđe

Baburičina 510000  Zagreb, Hrvatska 

LOKACIJA II: Srednjaci

Majstora Radonje 1610000 Zagreb, Hrvatska

098/ 730-874

095/ 5103-920

milanzorman2@gmail.com

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak –  Petak

Subota: prema dogovoru

 

 

Lokacija: Maksimir

Logo vau vau shampoo

 

Salon za pse Vau Vau Shampoo u Zagrebu već se 20 godina s veseljem i ljubavlju brine da vaši dlakavci budu čisti, uredni i lijepo podšišani.

I sami imamo 3 ljubimca s kojima dijelimo naš život i znamo koliko im je ljubavi i njege potrebno da kvalitetno prožive svoj život. Zato se trudimo da njima kao i Vama u tome pomognemo.

U našem se salonu češljaju, kupaju, feniraju i friziraju sve vrste pasa, od onih najmanjih do onih najvećih, od kratkodlakih do onih sa dugom bundastom ili svilenom dlakom.

Svi su oni naši prijatelji kojima uz igru i s puno strpljenja pomažemo da se manje linjaju, da budu raščešljani, mirišljavi i s “frizurom koju najviše volite”.

Naše usluge:

 

KONTAKT:

Bogoslava Šuleka 16a, Zagreb, Hrvatska

Phone: +385 1 4673 035

Mobile Phone: +385 989285452

Email: info@ab-natura.hr

 

Lokacija: Črnomerec

 

bony

Salon Bony je salon za šišanje pasa u kojem koristimo samo vrhunske i poznate kozmetičke proizvode za kućne ljubimce. Mi smo tim koji je edukaciju stekao na grooming akademiji IV SAN BERNARD ( Firenze, Italija) kod poznate groomerice Monique Van de Ven. Nudimo različite usluge kao što su:  kupanje, češljanje, raspetljavanje, šišanje, rezanje noktiju, higijena ušiju, ublažavanje linjanja.  Svakom psu pristupamo individualno.

Osim održavanja krzna psu treba očistiti uši, podrezati nokte, očistiti analnu žlijezdu. Kvalitetni saloni rade s preparatima koji odgovaraju tipu dlake pojedinog psa, a po potrebi tretiraju medicinske probleme vezane uz dlaku i kožu.

Tretmani traju od 1 do 3 sata, ovisno o veličini psa i stanju dlake. Kroz to vrijeme groomer ima priliku detaljno pregledati svaki centimetar Vašeg ljubimca i pravovremeno Vas uputiti veterinaru ako primijeti neki zdravstveni problem. Također, profesionalni saloni trebali bi imati sterilizator za pribor kojim uređuju ljubimce.

Cijene ove osnovne njege kreću se od 100 kuna za male kratkodlake pasmine pa čak do 300-tinjak kuna za manje dugodlake zapuštene pasmine. Ako imate velikog psa, raspitajte se koji saloni ih primaju, jer većina ih uređuje samo male pse. Salona je najviše, kako se i očekuje u Zagrebu, a koji izabrati ovisi o tome gdje živite i kakve preporuke salon ima. U svakom slučaju, osim preporuke bitan je i Vaš dojam, a ključno je to kako osoblje postupa s Vašim ljubimcem.

U salonima će Vam uglavnom reći da možete otići nešto obaviti dok je pas na tretmanu. To Vam kažu zato što su psi u pravilu puno mirniji kada vlasnika ne vide i ne čuju. Pseća psihologija Vam je u stilu: “Zašto ja tu moram mirno stajati, kada bih sad najradije trčao po livadi i igrao se?! Mama, tata, spasi me!”. U protivnom uporno pokušavaju skočiti sa stola vlasniku u ruke, a tako nemirnog psa jako je teško šišati. Ipak treba cijeniti Vaše nepovjerenje, pogotovo ako ste prvi put u nekom salonu.

Psa u salon možete dovesti i samo na češljanje ako Vama to predstavlja problem, što je naročito važno kod maltezera, ši cua, afganistanskih hrtova i sl. Pse koji nemaju prirodni ciklus promjene dlake iz zimske u ljetnu i obrnuto, potrebno je šišati ili trimati svaka dva do tri mjeseca.

Iako cijene za neke nisu mali iznosi, svaki bi vlasnik morao znati da zapuštena dlaka šteti zdravlju njegova ljubimca. Ispod takve dlake mogu nastati različiti dermatološki problemi čije će liječenje iziskivati mnogo više novaca od redovitog održavanja.

 

Kontakt:

Radno vrijeme salona je po narudžbi

Čankarova 9, Črnomerec, Zagreb

narudžbe primamo na tel: 091 2444 588.

Link za fb stranicu je: https://www.facebook.com/SalonZaNjeguPasaBony?ref=settings