PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Hrana za ljubimce

Vau torte

vau logo

Fino i zdravo za svaku šapu!

Naši psi su ravnopravni članovi naše obitelji i baš zato što ih toliko volimo želimo da budu zdravi i sretni!
Zdrave slastice nisu luksuz, naši keksići i torte nisu samo ukusni već i zdravi, ne radi se samo o slasticama već i o zdravom dodatku prehrani vašeg ljubimca.

Torte i keksiće radimo već 15-tak godina, no do sada je to uvijek bilo za potrebe naših pasa, pasa naše rodbine i prijatelja. Na nagovor mnogih odlučili smo naše slastice podjeliti i s vama!
Na pitanje zašto smo ih uopće nekada davno i krenuli peći, odgovor je i više nego jednostavan – naši psi su na komercijalne slastice reagirali češkanjem, a kada imate dugodlake i izložbene pse, to je jedna od stvari koje nikako ne želite. Tražili smo zdrav način kako ih nagraditi i tako je krenulo – češkanja su prestala, a naši psi od tada redovito uživaju u zdravim i ukusnim slasticama.
Kako bi bili sigurni da kroz naše slastice psi dobivaju stvarno i zdrav i kvalitetan obrok trudili smo se doći do nama najkvalitetnijih namirnica. U izboru namirnica ne radimo kompromise - povrće i voće uzmimamo od provjerenih malih proizvođaća organske hrane, a nešto i sami uzgajamo. Koristimo isključivo sviježe meso i povrće. Ne koristimo  konzervanse, umjetna bojila, soli i šećer, a svaka slastica je rađena ručno.
Sve naše slastice slobodno možete i sami probati!

Među našim slasticama vrlo lako ćete naći ono što vašem psu najviše odgovara – keksići, muffini, brownies, krafne, kuglofi, torte, pite, prigodni paketi... Velik je izbor okusa i veličina, a lako ćete naći i proizvode bez glutena. Sve naše proizvode možemo lako posvetiti isključivo vašem ljubimcu.
Vau slastice prošle su oštar sud naše četvernožne komisije od 10 članova, te vam nikada nećemo ponuditi nešto što oni sami nisu jednoglasno odobrili!
Također, ukoliko vaš pas ima zdravstvenih problema, javite i u dogovoru s našim veterinarom napraviti ćemo slastice isključivo za njega – zdrave i sigurne!

Vau slastice se redovito analiziraju u Zavodu za javno zdravstvo " Dr. Andrija Štampar", Zagreb.

  • 100% prirodne i ručno rađene slastice za pse
  • s namirnicama iz isključivo provjerenog uzgoja domaćih proizvođača organske hrane
  • bez konzervansa, umjetnih bojila i aroma, soli i šećera
  • s provjerenim namirnicama koje ne mogu naštetiti vašem ljubimcu

KONTAKT

[home] Breg 30, Đurđekovac, 10362 Kašina
[email] info@vau-torte.com
[phone] 091/5096039

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak –  Petak, Subota: prema dogovoru