PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Transport pasa

 

 

 

 

 

8.taxi-zoomobile-238x225

Zoomobil

ZOO-MOBIL d.o.o. prvi je u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe otvorio, ustanovio i uhodao djelatnost ovakvog tipa.

Osnovan je 1996. godine i u dvadeset godina rada prevozili smo kućne ljubimce i njihove vlasnike po cijeloj Hrvatskoj, pa i u inozemstvo.

Ima tri klimatizirana automobila, tako da Vama i Vašem ljubimcu osiguramo što ugodniji prijevoz.

Radno vrijeme prilagođeno Vama, tako da nas slobodno možete zvati od 0-24 sata na dan.

Nikad prije na ovim prostorima nije bilo djelatnosti ovakvoga tipa. Mi smo prvi u Hrvatskoj i šire koji smo osmislili, pokrenuli i realizirali ovakvu ideju. Do tada je bio veliki problem otići bilo gdje sa svojim ljubimcem, od odlaska veterinaru, do prijevoza na more, izlete i sl. Stoga se odmah u početku pokazala potreba za postojanjem službe kao što je naša. Kroz ove godine smo se razvijali i stjecali razna iskustva u suradnji s Vama, našim cijenjenim korisnicima i veterinarima s kojima surađujemo.

Plod svega toga je da smo danas respektabilna firma s nekoliko vozila, komfornih i urednih te preuređenih za tu namjenu. Naravno, kroz cijelo vrijeme našeg postojanja, sve smo uređivali i osmišljavali sukladno Vašim željama, te i dan danas izuzetno cijenimo Vaše pohvale, ali jednako tako i vaše kritike kako bismo sutra bili još bolji.

Želja mi je na kraju još jednom zahvaliti svim našim korisnicima koji nas od početka podržavaju i sudjeluju u kreiranju ovog lijepog zanimanja.

Budućim korisnicima želim naglasiti da nemaju nikakve dileme kad trebaju prijevoz za svoje kućne ljubimce, jer 20 godišnje iskustvo u ovako izuzetno osjetljivom i odgovornom poslu nije mala stvar. Kao i dosadašnjih godina i dalje Vam stojimo na raspolaganju svaki dan od

0-24 sata.

Licence:

certifikat

odobrenje-prijevoznika

prijava-za-upis-u-sudski-registar

Kontakt:

01 23 95 505

+385 98 93 55 333