PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Blog

PawPlunger

Svi znamo koliko puno vremena psi vole provoditi vani u prirodi. Dok su vani skaču po blatu, po travi, trče po cestama ništa nije važno osim igre.

Takva okolina krije mnoge prijetnje za zdravlje naših ljubimaca posebice u velikim gradovima. U današnjim vremenima na ulicama možemo pronaći gomilu bakterija, kemikalija, blata i prašine, a u zimsko vrijeme velika je mogućnost nagrizanja šapa zbog soli.

Jasno je kako bakterije i kemikalije mogu utjecati na zdravlje pasa i koje su opasnosti. Psi se igraju vani i umorni od igre vraćaju se u stan. U hodniku odlažemo svoje cipele i raspremamo opremu za psa. Ljubimci su nestrpljivi i već prije nas ulaze u ostatak stana. Osim što uprljaju vaš najdraži tepih i kauč počinju se sami čistiti. Ližu svoje šape i u sebe unose sve nečistoče koje su pokupili vani. Svaki vlasnik koji se brine za svoju obitelj trebao bi preduhitriti psa, očistiti mu šape nakon svake šetnje i tek tada pustiti u stanbeni prostor. muddy-petTakvom radnjom brinemo se o higijeni svog ljubimca, svojih ukućana te svojoj osobnoj higijeni. Sprečavamo neželjene pojave i razne bolesti zbog vanjskih čimbenika.

Ponekad čišćenje nakon svake šetnje zahtjeva mnogo vremena i nereda u kupaoni, a zapravo i nismo uspjeli očistiti u potpunosti šapice. U ovom slučaju niti vlažne maramice nisu rješenje jer proizvod nije namjenjen za pse.

U mnoštvo pokušaja da temeljito očisti šape svojoj terijerki Lulu, Brianne Leary je došla na ideju da se udruži s izumiteljem Andrew Taylor i razviju ideju za siguran i učinkovit čistač šapa. Nakon njihovog izuma sve ostalo je palo u zaborav.

Izumili su genijalan Pawplunger čistač za šape. Izgleda kao velika šalica za čaj s poklopcem pa može biti prijenosan i koristiti se prije ulaska u auto ili u stan. Znam se našaliti i reći da čistač šapa radi kao nježna mini autopraonica. =) Evo i zašto.
images            paw-plunger

PawPlunger nježno i sigurno čisti šape svih veličina. Napunimo ga toplom vodom. Stavimo šapu kroz gornji otvor i nježno uronimo u čašu. Djeluje masirajuče na šape. Niti jedan pas se ne buni na masažu ako radite u skladu s uputama. Unutar čistača šapa naleze se dlake/vlakna koja čiste od nečistoća i iritanata. Ne čupaju dlake sa šape tako da nije niti malo stresno. Dizajniran je namjenjen šapama i vrlo jednostavan za korištenje. Dok je šapa uronjena u čašu laganim pokretima pomičemo istu dva-tri puta gore-dolje tako da budemo sigurni da je očišćeno i između prsti šape. Izvadimo šapu obrišemo u ručnik i naš ljubimac spreman je za maženje na omiljenom tepihu ili kauču.
pawplunger slika

Jednostavno rješenje za sve probleme sa šapicama s kojima se susrećemo svaki dan. Proizvod je kvalitetan i dugotrajan. Nakon svake uporabe isperemo ga i pustimo da se osuši te je spreman za slijedeće korištenje.

A mi možemo uživati s obitelji jer čiste šape osim zdravlja znače i manje čišćenja i ribanja našeg doma!

Video: PawPlunger

pawplunger 333