PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Grupna šetnja pasa

Grupna šetnja pasa

Grupne šetnje pasa funkcioniraju na isti princip kao i individualna šetnja pasa uz GPS tehnologiju, no od velike je važnosti za pse jer se na taj način dodatno socijaliziraju s ostalim psima.

Izgrađuju odnose, uspostavljaju manire, sprečava se problem u ponašanju, razvijaju komunikacijske vještine u čoporu i s ljudima i sa psima, povećava se međusobno razumjevanje jer u društvu je sve ljepše i lakše.

Šetnja u životu pasa predstavlja dnevni režim vježbanja uma i tijela kako bi pas ostao zdrav.

Prvi zdravstveni problem dolazi zbog smanjene fizičke aktivnosti pasa, a mentalni problemi proizlaze iz manjka društva odnosno komunikacije, dodira i igre s drugim psima.

Kako funkcionira usluga?

Po psa dolazi naš partner ZOO TAXI Mobile na Vašu adresu, preuzme ga (vlasnik nije potreban u vožnji), te zajedno s ostalim psima dovezi na dogovoreno mjesto gdje pse preuzimaju šetači te započinje šetnja od 2h popraćena GPS pratnjom.

Vaš pas je zbrinut više od 2 sata. Pas za to vrijeme dobiva punu pažnju, druženje i dugometražnu šetnju u interakciji s prirodom u ugodnom okruženju drugih pasa gdje postiže mentalni trening i socijalizaciju.

Rok prijave za termin je 3 dana prije same šetnje.

Cijena grupne šetnje uz socijalizaciju iznosi 200kn. Prijevoz u oba smjera (15km) je uključen u cijenu.