PETS

did you know that pets are proven to reduce stress?

Web shop

Internet dućan možete pogledati klikom na: Pet Way one way

Koncentrirali smo se na uvažavanje prava životinja i održivog načina življenja u urbanim sredinama.

U svrhu ostvarenja toga cilja došli smo na ideju kojom ćemo djelovati na području zaštite prirode i okoliša, zdravog razvoja životinja te promoviranja nenasilja nad životinjama.

Misija poduzeća je postati jaka profesionalna organizacija koja djeluje na području Republike Hrvatske i Europske Unije. Teži se ostvariti stabilno rukovođenje i najveći standard kvalitete djelovanja, dugoročnu suradnju s javnim institucijama na nacionalnoj i lokalnoj razini po pitanju zaštite i prava životinja, edukacije građana, ekologije i održivog načina života.

Tvrtka se razvija u smjeru djelovanja za opće dobro.

Posvećeni smo postizanju najviših standarda kvalitete usluge, na čemu posebno radimo kako bi zadovoljili i nadmašili očekivanja naših kupaca.

Tvrtka Pet Way je generalni zastupnik i uvoznik svjetskih proizvoda za pse.

Generalni zastupnici:

  • Pet Cube-kamera za nadzor i zabavu

PET CUBE

  • Dexas Popware- oprema za hranu

kataloska ispod branda

  • Paw Plunger- čistač šapa

paw-plunger

  • Solvit- sigurnosni pojas za auto

0000720_large-deluxe-car-safety-harness_328

Surađujemo sa uzgajivačnicma te putem Internet dućana omogućujemo kupnju štenaca s pedigreom (rodovnica), uz što ćemo dodatno ponuditi usluge treninga rane socijalizacije ljubimaca te po želji dodatne oblike dresure (čuvanje imovine, obrana i napad, što može trajati do godinu dana od početka kupnje…).

Pet Zagreb je brand tvrtke Pet Way.

Koristimo vlastitu android aplikaciju i vodootporne GPS uređaje s kojima ćemo krenuti u komercijalnu prodaju početkom 2017. godine.

Naši lojalni korisnici mogu ostvariti Karticu pogodnosti pod nazivom Pet Way.

U koncept naše kartice pogodnosti uklopili smo mnogobrojne parnere u cilju ostvarivanja popusta za Vas kao vlasnike pasa kako bi svom ljubimcu mogli omogućiti dostatnu brigu o zdravlju, prehrani, higijeni, osiguranju pasa, imovini te prijevoz ljubimaca pomoću Taxi službe.

Zahvaljujemo se svim našim kupcima na ukazanom povjerenju.

Pet Way